Къмпинг PIK

Pogorzelica е очарователен село в Западна Померания, разположен в околностите на цената на Балтийско море. Широки, пясъчни плажове, нееврейски дюни и километри борова гора по брега на морето е основното предимство на Pogorzelica.
В центъра има няколко места, които могат да се хранят в, магазини и ваканционни центрове, курорти, през цялата година санаториуми, кабини и къмпинги Което прави Pogorzelica добре познат на семействата ваканционно селище.
Kомплекс от дървени вили, намиращ се директно на брега на морето (50 м) в борова гора, която обхваща района от 2,2 ха. Предлагаме 2-, 3-, 4-човек кабини с бани (WC, мивка, душ-кабина) , Някои вили разполагат с кухненски бокс, хладилник. В комплекса има толкова тухлени сгради – в което има 2-, 3- и 4-лице стаи с бани, телевизор, хладилник и кухненски бокс.
На място има и столова (предлагащ закуски, обеди и вечери), кафе, ТВ зала, волейбол игрище, детска площадка, тенис на маса, билярд, паркинг, ParAvan наем, съхранение на велосипеда. Курортът организира партита с музика на живо за възрастни и дискотеки за деца